Natisni

IPEN d.o.o. - pisarna

Naslov:  Podova 59a, 2327 Rače, Slovenija

(zemljevid spodaj)

 

E-naslov:  

(uporabite lahko tudi obrazec za povpraševanje - kliknite tukaj)

 

Telefon:  TEL: 02/ 609 72 20

Fax:  FAX: 02/ 609 72 21


Osebni podatki:
S pošiljanjem sporočila in telefonskim klicem izrecno soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namene priprave predračuna, komunikacije v zvezi z vašim povpraševanjem in naročili ter morebitnimi sledečimi poslovnimi in računovodskimi listinami. Vaših osebnih podatkov NE obdelujemo v smislu profiliranja in vam NE pošiljamo reklamnih sporočil. Pošiljatelj/klicatelj mora biti star 18 let ali več ter je opravilno sposoben. Več o uporabi in varovanju osebnih podatkov preberite v obvestilu spodaj!

 

Delovni čas:

 

Kje nas najdete:

Obvestilo glede uporabe in varovanja osebnih podatkov

Upravljalec: IPEN d.o.o., Podova 59a, 2327 Rače (kontakt zgoraj)
Za potrebe sestave predračuna, za potrebe poslovanja (račun in druge poslovne listine) ter za potrebe komunikacije, povezane izključno z vašim povpraševanjem in/ali naročilom, potrebujemo naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov ali vsaj kraj bivanja, naslov elektronske pošte in telefonsko številko. Pravna podlaga: b in c točka 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR). Vaši osebni podatki se ne shranjujejo na spletni strani, ampak so k nam poslani z elektronsko pošto. Pri izvajanju storitev uporabljamo primerno programsko opremo in tehnološke ter organizacijske rešitve za zagotavljanje varnosti podatkov.
Vaših osebnih podatkov NE obdelujemo v smislu profiliranja in vam NE pošiljamo reklamnih sporočil. Pošiljatelj mora biti star 18 let ali več ter je opravilno sposoben. Za točnost in ažurnost posredovanih podatkov ste dolžni poskrbeti sami, prav tako ste tudi sami odgovorni za zaščito svojih osebnih podatkov.
Osebni podatki se v skladu z obveznostmi upravljalca po ZDDV-1 hranijo najmanj 10 let po poteku leta, na katero se nanašajo morebitni računi. Izključno zaradi zagotavljanja kvalitetnejših servisnih storitev in podpore strankam vaše osebne podatke hranimo tudi v servisni evidenci za nedoločen čas. Pravico imate, da zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris svojih osebnih podatkov (v kolikor je to zakonsko dopustno za upravljalca) ali omejitev obdelave. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
V primeru, da se ne odločite zaupati nam svojih osebnih podatkov, vam morda ne moremo pripraviti relevantnega predračuna, niti vam ga ne moremo posredovati, vprašljive pa so tudi možnosti izvedbe morebitnega naročila.